Ett konsultföretag med lång erfarenhet och nöjda kunder!

Gunnar Steding startade konsultföretaget 1975 och har sedan dess fått uppdrag som gav erfarenhet från ett brett tekniskt område. Uppdragen var i början inriktade på konstruktion av skogsindustrimaskiner och skogsfordon. 1978 började Gunnar nyttja CAD/CAM-tekniken till uppdrag för att formbestämma, produktutveckla, konstruera och även NC-bereda olika typer av produkter och formverktyg med inriktning mot bilindustrin, flygindustrin, plast- och metallindustrin, modellsnickerier, verktygsmakare och gjuterier. Både nationellt och internationellt. 

Sedan 1995 utför vi även uppdrag med efterbehandling av scannat underlag.
Därmed har vi också investerat i kunskap och programvaror som gör att vi kan utföra uppdrag med hög kvalité och med erfarenhet från ett brett område. 

Konsulttjänster

Vi erbjuder konsulttjänster inom kvalitetssäkring, konstruktion, produktion, utbildning samt inköp. Vår mest efterfrågade tjänst är projektledning, där vi planerar, utför och säkerställer ett resultat av högsta kvalité. 

Mätteknik

Till hjälp av den senaste tekniken inom laserscanning och optisk 3D-skanning erbjuder vi tjänster inom mätteknik samt efterbehanling för att garantera ett optimerat och anpassat resultat med bästa möjliga användarvänlighet. 

Bilindustrin

Flygindustrin

Metall- & plastindustrin

Modellsnickeri

Verktygsmakare

Gjuterier

Branscher vi arbetar med

Bilindustrin
Flygindustrin
Metall- & plastindustrin
Modellsnickeri
Verktygsmakare
Gjuteri