Konstruktion

Scan, modell och ritning

Tjänsteutbud inom konstruktion

Konstruktion och produktutveckling är centrala delar av många industrier och företag. Stedings erbjuder omfattande tjänster inom detta område som är utformade för att möta de specifika behoven hos deras kunder. De tillhandahåller projektledning, produktutvecklingstjänster och CAD-stöd för beläggningsrelaterade projekt genom sina partners. Deras expertis inkluderar reverse engineering, vilket innebär att de kan skanna en befintlig produkt, skapa en digital modell av den, och därefter utveckla detaljerade ritningar.

 

Utöver detta erbjuder Stedings tjänster för konvertering och reparation av CAD-geometri för att säkerställa att modellerna är korrekta och användbara för vidare bearbetning. De specialiserar sig även på beredning för numeriskt styrd fräsning (NC), vilket är en kritisk process för tillverkning av högprecisionskomponenter. Deras arbete omfattar också beräkningar för olika tekniska och beläggningsrelaterade projekt, vilket de utför i samarbete med sina pålitliga partners.

 

Stedings arbetar med de flesta ledande CAD-system, inklusive CATIA, CREO och Tebit, vilket gör dem flexibla och anpassningsbara till kundens befintliga arbetsflöden och system. Genom att erbjuda en kombination av teknisk expertis och avancerade verktyg kan Stedings säkerställa att kunder får högkvalitativa lösningar för sina konstruktions- och produktutvecklingsbehov.