Mätteknik & Konsulttjänster

Ert självklara tjänsteföretag inom konsulttjänster, laserscanning & optisk 3D-scanning

Konstruktion, projektledning & mätteknik  

Vi på Stedings Consulting AB erbjuder ett omfattande utbud av konsulttjänster inom bland annat konstruktion, produktutveckling samt konvertering och reparation av CAD-geometri. Vi erbjuder även genomgående projektledning från början till slut av ett aktuellt arbete. Inom våra tjänster för mätteknik använder vi oss av laserscanning och optisk 3D-scanning för att identifiera objekt på detaljnivå men även för att skapa en övergripande överblick över önskat objekt. Vi är stolta användare av ledande FARO Focus samt ATOS från ZEISS. Vi har återkommande kunder som arbetar med stora och små projekt. Det har resulterat i en omfattande kunskap från vår sida. 

Hör av er till oss, så hjälper våra konsulter till för att underlätta just er arbetsprocess.

Våra tjänster

opt-lasers-wSx430Vpgl4-unsplash

Konsulttjänster

Vi på Stedings Consulting hjälper er under hela processen. Från projektledning, produktutveckling till ritning. Allt för att optimera ert projekt från början till slut.

Objekt 3D scannas

Laserscanning

Med hjälp av vår toppmoderna utrustning från FARO Focus kan vi mäta och skapa en tät digital modell för till exempel byggnader med mycket hög precision och kvalitet, där kraven är höga och tiden knapp.

Optisk 3D-scanning

Med hjälp av vår mobila, optiska 3D scanningsutrustning kan vi mäta upp och skapa en tät digital modell med mycket hög precision för båda stora och små objekt.

Efter­behandling

Vi analyserar och efterbehandlar 3D Scannat underlag. Utifrån det kan vi ta fram analyser, rapporter samt ta fram CAD-modeller.